engelse teksten & vertalingen

English that wows your crowd

Van start-up tot beursgenoteerde multinational: ze kozen al voor onze Engelse teksten en vertalingen. Step up your game en kies ook voor ons frisse tekstwerk, met taalgevoel voor zowel je Nederlandse als Engelstalige markt.

Wij verzorg(d)en Engels tekstwerk en vertalingen voor o.a.:

De wereld rond met kloppend Engels

Jouw (digitale) product staat als een huis. Dit is waar de wereld al jaren op wacht. Maar nu moet je opeens serieuze Engelse teksten schrijven voor je website, een whitepaper of artikel op LinkedIn…

Dan ga je ineens aan van alles twijfelen. Klopt dit woord op deze plek? Is die uitdrukking niet te letterlijk uit het Nederlands vertaald? Of: als je hier zo formeel praat, waarom gebruik je daar dan ineens zo’n joviaal woord?

FreshText heeft oog en oor voor detail, stijl en taalgebruik. Waarom zou je nog langer zelf zitten zweten? Stuur ons een bericht.

Engelse teksten en vertalingen

Messaging on point

Voor als je dit wilt:

Maak de juiste indruk

Je boodschap kan nog zo mooi zijn, als je tekst bol staat van krom Engels kom je minder  betrouwbaar en onverschilliger over. Jammer als je internationale investeerder, klant of collega daardoor afhaakt.

Maak de juiste indruk met professioneel Engels dat jouw doelgroep aanspreekt.

Rijke woordenschat, oog voor cultuur

True, in Nederland kunnen we allemaal wel een beetje Engels. Maar bij goed Engels komt een scherp oog voor culturele gebruiken en omgangsvormen kijken.

Dankzij een passie voor Engels, praktijkervaring en een gedegen opleiding tapt FreshText uit een nét iets ruimer vaatje dan gemiddeld.

Vertaalslag door een copywriter

Een vertaler met gevoel voor copywriting (of andersom) maakt van een correcte vertaling een tekst waar het enthousiasme vanaf spat.

Wij bieden je nauwgezette vertaalervaring met a copywriter’s flair.

Wat anderen zeggen over onze Engelse teksten & vertalingen

Don’t take our word for it.

“Keer op keer slaat FreshText de spijker op zijn kop. Onze vaak nog vage tekstuele ideeën weten ze zonder problemen om te zetten in iets dat klopt én past. Mooi als je zo out-of-the-box kunt denken en dingen in de juiste context weet te plaatsen.”

Tom van Wylick
Compagnie des Montres Lebois & Cie (CDMLEC)

“Een frisse blik en passende schrijfstijl voor bestaande en nieuwe teksten op onze website. FreshText heeft voor ons de juiste balans gevonden in onze online communicatie en heeft ingewikkelde technologie begrijpelijk gemaakt voor de juiste doelgroep in perfect British English!

FreshText in drie woorden; positief, fris en tikkeltje eigenwijs!”

Mirte Lanters
ReadID

Spreek met ons Engels
jouw internationale doelgroep aan.

 

Ready, set, go!