ENGLISH THAT WOWS YOUR CROWD

Op vakantie redt de gemiddelde Nederlander zich prima met Engels. Maar als het menens wordt, maken de details net het verschil. FreshText schrijft smeuïge en (niet onbelangrijk) kloppende Engelse teksten.

Engelse teksten vertalingen online

Correct Engels, dat ook nog eens lekker leest

Schrijf maar eens een serieuze Engelse webtekst, blogpost of een artikel op LinkedIn… Dan ga je ineens aan van alles twijfelen. Klopt dit woord? Is die uitdrukking niet te letterlijk uit het Nederlands vertaald? Of: als je hier zo formeel praat, waarom gebruik je daar dan ineens zo’n joviaal woord? FreshText heeft oog en oor voor detail, stijl en taalgebruik. Waarom zou je nog langer zelf zitten zweten? Stuur ons een bericht.

Voor als je dit wilt 👇

Engelse tekstschrijver vertaler

Maak de juiste indruk

Je boodschap kan nog zo mooi zijn, als je tekst bol staat van krom Engels kom je minder  betrouwbaar en onverschilliger over. Jammer als je internationale klant daardoor afhaakt. Maak de juiste indruk met professioneel Engels dat je klant aanspreekt.

Engelse tekstschrijver vertaler

Rijke woordenschat, oog voor cultuur

True, in Nederland kunnen we allemaal wel een beetje Engels. Maar bij goed Engels komt een scherp oog voor culturele gebruiken en omgangsvormen kijken.

Dankzij een passie voor Engels, praktijkervaring en een gedegen opleiding tapt FreshText uit een nét iets ruimer vaatje dan gemiddeld.

Vertaalslag door een copywriter

Een vertaler met gevoel voor copywriting (of andersom) maakt van een correcte vertaling een tekst waar het enthousiasme vanaf spat.

FreshText combineert nauwgezette vertaalervaring met a copywriter’s flair.

Engels tekstwerk

FRESHTEXT PACKS THE PUNCH

  • 17+ jaar ervaring in marketing, communicatie, vertalen en tekstschrijven
  • Medewerkers met Opleiding Engelse Taal & Cultuur, Interculturele Communicatie & International Business Communication
  • Groeiend portfolio van klanten met Engelstalig tekstwerk

Wat anderen zeggen

“Keer op keer slaat FreshText de spijker op zijn kop. Onze vaak nog vage tekstuele ideeën weten ze zonder problemen om te zetten in iets dat klopt én past. Mooi als je zo out-of-the-box kunt denken en dingen in de juiste context weet te plaatsen.”

Tom van Wylick
Compagnie des Montres Lebois & Cie

“Een frisse blik en passende schrijfstijl voor bestaande en nieuwe teksten voor op onze website. FreshText heeft voor ons de juiste balans gevonden in onze online communicatie en heeft ingewikkelde technologie begrijpelijk gemaakt voor de juiste doelgroep in perfect British English!

FreshText in drie woorden; positief, fris en tikkeltje eigenwijs!”

Mirte Lanters
ReadID

Spreek met ons Engels
jouw internationale klant aan.

 

Ready, set, go!