Volledige make-over

Het KATO-sausje

KATO kantoorinrichtingen uit Enschede ging vernieuwen. De hele huisstijl ging op de kop, een compleet nieuwe look & feel op hun website. Maar ook hun Tone of Voice, hoe ze zich uiten. Passend bij wie ze tegenwoordig zijn.

 

Daar hoorden passende teksten bij.

KatoProjecten.nl, oktober 2020
KatoProjecten.nl, oktober 2020

KATO in de mix

KATO is een echt Twents bedrijf.

Een club van jonge, gezellige mensen die plezier hebben in hun werk en goed zijn in wat ze doen. Tegelijk hebben ze een eigenwijs Amsterdams trekje, met veel bravoure. Hoe laat je dat zien in je online uitingen?

DCMT WEB-2524

Van het een...

Projectmanager Petra Zurink van KATO zat toevallig wat te bladeren in het blad Twente Ontwaakt. De verhalen daarvan spraken haar zo aan dat ze onmiddellijk FreshText googlede.

 

Die moeten we hebben!

 

 

Doel(groep)gericht

In gesprek met communicatie-orakel Julia van KATO bleek dat ze hun webdesign al klaar hadden. Een home, portfolio, over ons en een aantal doelgroepen. Alles al prachtig vormgegeven door Cube uit Oldenzaal. Het huis stond al, nu de inrichting nog. Met een interview voelde ik ze aan de tand over die doelgroepen. Een mkb-ondernemer kijkt anders naar een pandinrichting dan een vastgoedprofessional. Dat merk je net in de kleine dingen.

ondernemers-kato-tekstschrijver-twente
operators-kato-tekstschrijver-twente

Gewoon laten gaan

KATO liet me helemaal losgaan met lekkere teksten. Het resultaat is een website die van voor tot achter (en van onder tot boven) hetzelfde oogt en voelt. Een online uitvalsbasis waarop je merkt dat je met professionals te maken hebt, die er geen doekjes om winden - om hun woorden dan - en die doen wat ze beloven.

Wat zegt KATO zelf?

KATO - Julia ter Telgte

Nuchter geschreven mét een knipoog. Knap hoe Martin in zo’n korte tijd onze verhalen heeft weten om te toveren naar gave teksten, die helemaal passen bij het karakter van de website. Dat werkt lekker!

Julia ter Telgte, Marketing & Communicatie, KATO Enschede

Tijdloos tekstwerk

Wil je meer weten van mijn werk als tekstschrijver? Of zoek je iemand die jouw lezers weet te boeien in je magazine, op je website of in andere tekstvormen? In pakkend Nederlands, Engels of Twents?

Onder de naam FreshText verzorg ik sinds 2016 het meest frisse tekstwerk van Twente (en omstreken).

Pak je telefoon en bel me.