FreshText Onderhoud(t)

Hoera! Met veel bombarie kondig je je nieuwe website aan. Je knippert met je ogen en er is weer een jaar voorbij. Je laatste update is alweer een half jaar oud. Terwijl je je nog zo had voorgenomen om het bij te houden!

Al ben je nog zo druk geweest, op je website en social media is dat niet te zien. Logisch wel… dat kost tijd. En je hebt je handen al vol aan je klanten.

Helaas is zelfs schijnbare stilstand achteruitgang. Zowel voor je imago als je vindbaarheid in Google. Laat mij je nieuws- en blogberichten schrijven. Dan weet je zeker dat ze de stijl van je site volgen (als je al eerder tekstwerk van me kreeg) en geen grove spelfouten bevatten. Even bellen en ik regel het voor je. Wel zo fijn.

Voordelen van FreshText Onderhoud

✅ Tijdsbesparing voor jou

✅ Stijlvol en foutloos

✅ Consistent en snel

✅ Je website maandelijks up-to-date

✅ Goed voor je vindbaarheid

✅ Vast bedrag per maand

 

Hand die met een pen van FreshText een Twentse tekst in een schrift schrijft

Meebewegen met je veranderende bedrijf

tekstschrijver twente

Je onderneming staat nooit stil, dus je website-inhoud ook niet. Als het goed is.

 

Misschien heb je een gloednieuw business-idee dat aansluit bij de veranderende markt, besluit je om je bedrijf een andere richting op te sturen of besta je binnenkort twintig jaar.

 

Eigenlijk is er altijd wel nieuws.

Jouw expertise in de schijnwerpers

FreshText bladert in het tijdschrift Twente Ontwaakt en leest een tekst over Twente - tekstschrijver twente

Of je bent enorm trots op dat project waarin jij jezelf hebt overtroffen, waardoor jij bij je klant niet meer stuk kunt. Da's perfecte reclame voor in een mooie klantcase of een nieuwsartikel.

Een voorbeeld van een project waar ikzelf erg trots op ben is het blad Twente Ontwaakt. Meer daarover op mijn case-pagina.

 

Laat het aan FreshText over

Het probleem met al dat nieuws en die mooie projecten: je moet het alleen even schrijven... En dat komt nu even niet uit. En gisteren en morgen ook niet. En als je er eens voor gaat zitten, blijf je naar die knipperende cursor staren. Of je ontspoort halverwege en maakt er een halve Wikipedia-pagina van. Laat mij maar.