LAAT DE JUISTE KLANTEN JOÚ VINDEN.

Iemand wil wat jij biedt, zoekt online en vindt jou. Zo zou het moeten gaan. Maar daar komt nog wel wat bij kijken. Want jij bent waarschijnlijk niet de enige die dit werk doet.

Dus moet je zorgen dat jouw online verhaal aansluit op de zoekintentie van je klanten. Net dat stapje extra doen. Met SEO-teksten van FreshText.

SEO Teksten Vindbaarheid verbeteren

Zo draagt SEO-tekstwerk bij aan je online vindbaarheid

Zoekmachines kijken hoe jouw webtekst aansluit op een zoekvraag. En of je een beetje up-to-date bent met je info. Ze zijn inmiddels zo slim dat keyword stuffing niet meer hoeft. Met andere woorden, het mag gewoon een leuke tekst zijn, zonder dat je ‘m krampachtig volpropt met zoekwoorden. Maar dat moet dan wel volgens een duidelijke en toegankelijke structuur. En je zult dus regelmatig je site moeten onderhouden. Updates draaien, maar ook nieuwe content publiceren: blogs, nieuws, klantcases… Da’s allemaal schrijfwerk. En veel. Laat je toevallig nét op een website van een copy- en contentbureau zitten!

Tekstraining online

Je website als 24/7 salesmedewerker

Je website is dag en nacht bereikbaar. Door goed antwoord te geven op klantvragen, sturen zoekmachines zoekenden door naar je site. Zo maak je van website een doorlopend saleskanaal.

SEO Teksten Vindbaarheid verbeteren

Maak Google en klanten blij met website-updates

Als je niet regelmatig je site aanvult met nieuwe content, denken zoekmachines én (potentiële) klanten dat je stilzit. Blijf vindbaar voor Google en klanten, hou je website up-to-date.

Online tekst audit

Woorden én data: krijg inzicht in wat werkt

De waarde van woorden is niet altijd uit te drukken in cijfers. Voor SEO wel. We houden bij hoe je zoekopdrachten scoren. Als je wilt, krijg je een maandelijks overzicht van de vorderingen.

Laat ons werken aan jouw vindbaarheid

JE SITE STRAK IN DE SEO.

  • 17+ jaar ervaring in marketing, communicatie en tekstschrijven
  • Je online tekstwerk van A tot Z geregeld
  • Tekstwerk in het Nederlands, Engels en Nedersaksisch (Twents)
  • Monitoring in onze SEO-tool

VEELGESTELDE VRAGEN

Zit jouw vraag ertussen? Zo niet, neem contact op.

Hoe weet ik of het tekstwerk bijdraagt aan mijn online vindbaarheid?

Aan het begin van onze samenwerking stellen we een ijkpunt vast: dit is waar je nu staat. Tijdens het traject houden we je op de hoogte van de voortgang.  

Krijg ik ook een zoekwoordenonderzoek?

Als je dit nog niet zelf hebt gedaan, doen wij dit voor je. Dan houden we in onze SEO-tool bij hoe je scoort. Ook kijken we pro-actief of er nieuwe relevante zoekopdrachten zijn die jouw bedrijf verder helpen naar de top.

Doen jullie ook aan linkbuilden?

Nee, wij focussen op zogenaamde on-page optimalisatie (dus OP je website).

Binnen hoeveel tijd verbetert mijn online vindbaarheid door dit tekstwerk?

Het internet is groot. Het duurt even voordat Google je ontdekt en gemeten heeft dat je blijvend relevant bent voor de zoekers.

Als je resultaten verwacht binnen 1 dag, is SEO niets voor je. Een realistischere termijn is 4-6 maanden. Marketing is a marathon, not a sprint.

Je kunt je online vindbaarheid verder verbeteren door actiever de boer op te gaan. Ook andere (niet-tekst) factoren als paginalaadtijd en mobielvriendelijkheid spelen een grote rol in hoe je online scoort. Daarin denken we graag mee.

Wat doen jullie anders? Waarom moet ik kiezen voor SEO-tekstwerk via FreshText?

Bij FreshText pakken we het strak aan. Het resultaat moet naast SEO-verantwoord ook mooi zijn. Geen klopwerk, maar kloppend werk.

Daarnaast is bij SEO de technische kant van je website belangrijk: de laadtijd, opbouw en structuur van je website. Daar adviseren we ook over.

Verder doen we niet moeilijk als je al een ander SEO-bureau hebt: zij de techniek, wij de inhoud.

Rapportages van je sitestatistieken houden we simpel en behapbaarZo hou je zelf in- en overzicht.

Wij houden van duidelijke taal. Jij ook? Neem contact op en we bespreken het verder.

Benieuwd of dit bij je past?

Wij ook.