een kijkje in onze portfolio

De etalage

Voorproefjes van ons werk. Wil jij zulke hulp bij het overbrengen van jouw merkboodschap? Plan een gratis intake met ons in.

Engelse tekstschrijver vertaler

200+ klanten gingen je al voor

Een greep uit ons werk

Beweeg met je muis over de afbeelding en zie wat wij voor deze klanten verzorg(d)en.

Brink's
Engelse, Duitse en Twentse teksten, projectmanagement

Aan het woord:
Mensen achter de merken

“Nuchter geschreven mét een knipoog. Knap hoe FreshText in zo’n korte tijd onze verhalen heeft weten om te toveren naar gave teksten, die helemaal passen bij het karakter van de website. Dat werkt lekker!”

Julia ter Telgte
Marketing & Communicatie KATO 

FreshText doorziet de grotere schaal waarop onze technieken meerwaarde bieden. Daarmee kunnen ze er een simpel maar overtuigend verhaal van maken.”

Kelvin Leusink
Co-Founder Virtual Lab 17
(nu onderdeel van Kemari Digital)

“Keer op keer slaat FreshText de spijker op zijn kop. Onze vaak nog vage tekstuele ideeën weten ze zonder problemen om te zetten in iets dat klopt én past. Mooi als je zo out-of-the-box kunt denken en dingen in de juiste context weet te plaatsen.”

Tom van Wylick
Founder Compagnie des Montres Lebois & Cie (CDMLEC)

“We werken met Martin van FreshText samen voor ons OCON Magazine. Martin is een toegankelijk persoon en vriendelijk in de omgang. Dit geven geïnterviewden ook terug. Hij heeft een fijne, heldere manier van schrijven, voelt zich vrij om aanbevelingen te doen vanuit zijn expertise en kan van meerdere verhalen een mooi lopend geheel maken. Met scherp oog voor doel en doelgroep! Verder is hij goed bereikbaar en kan hij snel schakelen, wat voor ons erg belangrijk is.”

Mandy Wolbink
Communicatie OCON

Leg jouw tekstwerk op ons bordje.