Cursor

Leesfeest

Knipper, knipper... knipper... Even een tekstje schrijven. Dacht je. Nu staar je apathisch naar die eeuwige cursor. En de klok tikt. Waar begin je? Hoe zorg je voor afwisseling en leesgemak? Wat moet je wel en niet vertellen? En hoe zat dat ook al weer met SEO?

 

Gelukkig is er FreshText. Wij maken er een fris en vlot leesfeest van, dat aansluit bij jouw wensen en meteen je klanten aanspreekt. Of dat nu in het Nederlands, het Engels of het Nedersaksisch is. Hoe? Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Nederlands, Engels en... Nedersaksisch?

Bij FreshText spreken we Engels op near-native niveau. Mer doarumme hoovt wiej onze roots neet te vergettenTwents (en Nedersaksisch in het algemeen) wordt steeds vaker ingezet in marketingcampagnes. Het is de taal van je doelgroep. Een eye opener en een orenspitser als je in deze regio op wilt vallen. Voor veel mensen is Twents schrijven een brug te ver. Voor Freshtext niet. Wij vissen zelfs van die brug af. Belt ons, dan hebt wiej et der es oaver.

Twentsevlag
Flag_of_the_Netherlands.svg
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
beuke2

Van alle tekstmarkten thuis

Of je nu een advertorial zoekt of een blog, een volledige brochuretekst, een persbericht of een prettig weglezende website, FreshText smult ervan. FreshText levert je een ijzersterke tekst binnen de afgesproken deadline. Zo houd jij tijd over voor je core business en krijg je een professionele tekst waarmee je het beoogde effect op je klanten bereikt.

 

Bel nou maar gewoon.