Meest Twentse tekstschrijver van Twente

Waarom zoek je specifiek een tekstschrijver in Twente? Omdat je iemand wilt die je boodschap overbrengt in tekst natuurlijk. Of dat nu Nederlands, Engels of Twents is.

Maar ook een die specifiek jou en jouw Twentse klant begrijpt. De taal en cultuur verstaat. Een tekstschrijver waarbij je letterlijk op de koffie kunt. Doar kö’j met kuieren!

Iej hebt geluk. Als auteur van het boek Tukkerspotten: een ABC over de ziel van de Twentenaar, weet FreshText-eigenaar Martin ter Denge de weg in Twente.

Verder helpt FreshText bedrijven uit het hele land (maar toch vooral uit Twente) met fris, raak en doelgericht tekstwerk.

Boek snel een gratis kennismaking met deze tekstschrijver uit Twente!

Martin ter Denge - Tekstschrijver Twente
Engelse tekstschrijver vertaler

200+ klanten

Lieten in de afgelopen 7 jaar
teksten door FreshText schrijven.

Van lokaal tot internationaal

Of je nou internationaal actief bent of lokaal, jouw tekst mag eruit springen in bijpassende taal.

Oog voor het totaalplaatje

We denken mee over hoe jij het meest uit je teksten haalt in je middelenmix.

Twentse tekstpartner van A tot Z

Bezig met je website? Of zit je met je handen in het haar over blogcontent? Of je nu Engelse, Nederlandse of Twentse teksten zoekt, FreshText is je partner. Bij ons geen hapsnap, maar fris en raak tekstwerk volgens een doordacht plan. Met als bijkomend voordeel dat we bij jou in de buurt wonen. Komt der in!

Jouw messaging on point met onze diensten

Zo helpen wij je met jouw merkboodschap

Welke rol wij spelen, hangt af van jouw vraagstuk. Welke hulp zoek jij?

Tekstwerk uit Twente, voor Twente

Deze bedrijven uit Twente schakelden FreshText al eerder in.

“Met een groot enthousiasme, de wil om een verhaal goed uit te pluizen en met een grote voorliefde voor (de Twentse) taal, leverde Martin een essentiële bijdrage in ons project Twente Ontwaakt. Het was een fijne samenwerking en we zoeken hem snel nog eens op om bij te dragen aan andere producties.

Laurens Oude Elberink
Geen Blad voor De Mond, Hengelo

Veur oetgeverieje Geen Blad voor de Mond brachten ik samen met Martin een tiedschrift genaamd “Twente Ontwaakt” oet. Ieder zien vak, dus Martin de teksten en ik de foto’s. Umdat et woord ‘tiedschrifte’ de lading neet volledig dekt, verzunnen wiej er ne meer toopasselike umschrieving veur: Geprinte documentaire. As gin ander wust Martin treffende teksten te skrieven bie miene al bestoande foto’s. In umgang is Martin professioneel, ondernemmend en talenteerd. Een best jong.”

Vincent Croce
Fotograaf en Filmmaker, Enschede

“Nuchter geschreven mét een knipoog. Knap hoe FreshText in zo’n korte tijd onze verhalen heeft weten om te toveren naar gave teksten, die helemaal passen bij het karakter van de website. Dat werkt lekker!”

Julia ter Telgte
Marketing & Communicatie, KATO Enschede

FreshText doorziet de grotere schaal waarop onze technieken meerwaarde bieden. Daarmee kunnen ze er een simpel maar overtuigend verhaal van maken.”

Kelvin Leusink
Co-Founder Virtual Lab 17, Rijssen

Hoe deze tekstschrijver uit Twente werkt

Hieronder een indruk van hoe wij te werk gaan in het schrijven van jouw websiteteksten.

Klinkt dit goed? Plan snel je gratis intake in!

STAP 1: Gratis intake

In een eerste gratis intake verkennen we jouw vraagstuk. Past jouw stijl bij die van ons? Super! Dan gaan we beginnen.

STAP 2: Doelen & Deadlines

Wat is belangrijk voor jouw bedrijf, en wat betekent dit voor je webteksten? Welke afspraken maken we? Samen stellen we een planning op.

STAP 3: Concept checken

In een eerste concepttekst checken we of jouw doelen goed vertaald zijn naar tekst. Na jouw feedback gaan we weer verder.

STAP 4: Afronding

Alle conceptteksten zijn nu klaar voor de correctieronde. Eén ronde is altijd inclusief. Samen zetten we de puntjes op de i.

EXTRA: En nu groeien

Gefeliciteerd, je webteksten zijn klaar om aan de wereld te tonen!

Nu nog bezoekers krijgen én er klanten van maken. Je kunt dit zelf doen, of ons aan het werk zetten. Met doorlopende contenthulp bijvoorbeeld. Groeien we samen verder?

Benieuwd of dit bij je past?

Wij ook.