TEKSTEN DIE NAAR MEER SMAKEN.

Geen tijd, geen zin, geen scherpe pen… Allemaal redenen om die broodnodige teksten voor je uit te schuiven. Maar met alleen plaatjes red je het niet op je website. Als je dat tekstwerk nou iets verder doorschuift, komt het bij ons op het bordje.

Teksten waar jij en je klanten van smullen, wij maken er werk van. Zullen we dat eens bespreken? Aan tafel, dan!

Waarom je websiteteksten laten schrijven?

Wat je wilt: websiteteksten die vertellen wat je kunt betekenen voor klanten. Die de juiste mensen aan jou verbinden. Dat zit ‘m in woordkeuze, in precies de goede lengte van alinea’s en de kern raken. En natuurlijk het spreekwoordelijke duwtje in de rug om contact met jou op te nemen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Wij nemen het je uit handen als je er zelf geen zin of tijd voor hebt. Als jij je eigen werk terugleest en vindt dat het wel wat frisser kan. Of als je gewoon geen idee hebt waar je moet beginnen. Wij helpen je graag op weg.

Voor als je dit wilt 👇

Doel-marketing-communicatie

Laat tekst en beeld elkaar versterken

Ken je dat cliché over foto’s en duizend woorden? Zonde als je een mooi nieuw webdesign hebt en je teksten niets zeggen. Zet je beelden kracht bij met goed gekozen woorden – da’s pas een mooi totaalplaatje.

Bespaar op frustraties en win kostbare tijd

Goed nieuws voor als teksten jou teveel kostbare tijd kosten. Of je gewoon niet zo’n zin hebt in schrijven. Je hoeft het niet zelf te doen! Wij brengen je met plezier van A naar B in je webteksten.

Verbind met JOUW online verhaal

Verhalen verbinden mensen – ook online. Merk jij dat je gewoon niet zo goed bent in het vertalen van jouw verhaal naar tekst? Laat ons jouw bedrijfsverhaal vertellen. Zo maak jij de juiste indruk, op jouw ideale klant.

Je websiteteksten laten schrijven

OVERTUIG JE KLANTEN MET STRAK TEKSTWERK.

  • 17+ jaar ervaring in marketing, communicatie en tekstschrijven
  • Je online tekstwerk van A tot Z geregeld
  • Tekstwerk in het Nederlands, Engels en Nedersaksisch (Twents)

Jouw websiteteksten, ons menu 

Hieronder een indruk van hoe wij te werk gaan in het schrijven van jouw websiteteksten.

Klinkt dit goed? Plan snel je gratis intake in!

STAP 1: Gratis intake

In een eerste gratis intake verkennen we jouw vraagstuk. Past jouw stijl bij die van ons? Super! Dan gaan we beginnen.

STAP 2: Doelen & Deadlines

Wat is belangrijk voor jouw bedrijf, en wat betekent dit voor je webteksten? Welke afspraken maken we? Samen stellen we een planning op.

STAP 3: Concept checken

In een eerste concepttekst checken we of jouw doelen goed vertaald zijn naar tekst. Na jouw feedback gaan we weer verder.

STAP 4: Afronding

Alle conceptteksten zijn nu klaar voor de correctieronde. Eén ronde is altijd inclusief. Samen zetten we de puntjes op de i.

EXTRA: En nu groeien

Gefeliciteerd, je webteksten zijn klaar om aan de wereld te tonen!

Nu moet je zorgen dat je bezoekers krijgt én er klanten van maakt. Je kunt dit zelf doen, of ons aan het werk zetten. Met SEO– en Contenthulp bijvoorbeeld. Groeien we samen verder?

Zij gingen je voor

En dit zeggen zij erover.

“Nuchter geschreven mét een knipoog. Knap hoe FreshText in zo’n korte tijd onze verhalen heeft weten om te toveren naar gave teksten, die helemaal passen bij het karakter van de website. Dat werkt lekker!”

Julia ter Telgte
Marketing & Communicatie, KATO Enschede

Mooi om te zien hoe je iets veel interessanter kunt maken door het anders te beschrijven.”

Hester Wijenberg
Secretary Solutions, Holten

FreshText doorziet de grotere schaal waarop onze technieken meerwaarde bieden. Daarmee kunnen ze er een simpel maar overtuigend verhaal van maken.”

Kelvin Leusink
Co-Founder Virtual Lab 17, Rijssen

Mijn website is nu overtuigend, helder en makkelijk leesbaar. Zo weten bezoekers direct wat ze aan me hebben. Een hele kunst!

Erik Dekker

Dekker projectorganisatie & advies

Benieuwd of dit bij je past?

Wij ook.